web stats

Websites - Feenstra WebSites

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VOOR WEBSITES MET EEN BOODSCHAP

Uw website is een belangrijkste middel om in contact te komen en te blijven met nieuwe en bestaande klanten. Wij zijn van mening dat een website voor zichzelf moet spreken en uitblinken in eenvoud. Grafische vormgeving en technologische hoogstandjes zijn ondergeschikt aan de primaire doelstelling van een websites, een bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. De vraag moet zijn:

"Geeft mijn website de informatie die de bezoeker nodig heeft ?"

Het kunnen vinden van de website is een eerste vereiste en eenmaal gevonden moet deze aanspreken, maar toch vooral tot de gewenste (re-)acties leiden.

Wij ontwikkelen uitsluitend websites in combinatie met webhosting en (technisch) beheer van de website.  Onze websites zijn geen volledig CMS (content management systeem), maar u kunt wel zelf de teksten van uw website in een teksteditor onderhouden. Om dit te kunnen doen krijgt u toegang tot een afgeschermde beheerfunctie. Op deze wijze kunt u snel inspelen op ontwikkelingen in de markt of binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van het laatste nieuws of uw (last-minute) aanbiedngen, vacatures, etc.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu