web stats

Tarieven - Feenstra WebSites

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Al onze tarieven zijn exclusief BTW en eventuele verplaatsingskosten a € 0,30 per km. We streven de grootst mogelijke transparantie na en informeren u van te voren over de kosten.

Wij werken waar mogelijk tegen een vaste prijs. Voor een basiswebsite rekenenen wij € 350,00. Non-profit organisaties krijgen 20% korting op onze basiswebsite. Voor een uitgebreidere website wordt meerwerk in rekening gebracht gebaseerd op ons uurtarief. Op basis van uw offerte-aanvraag kunnen wij onder bepaalde voorwaarden ook in dit geval een vaste prijs aanbieden. Wij brengen bij opdracht, voor aanvang van de werkzaamheden, een aanbetaling van € 100,00 in rekening. Het restant wordt na oplevering in rekening gebracht.

Tevredenheidsgarantie
Wij werken met een tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wij u het restantbedrag alleen in rekening brengen als u tevreden bent over de opgeleverde website. Wij doen er uiteraard alles aan u als tevreden klant binnen te halen. Mochten wij uiteindelijk niet tot overeenstemming komen, dan brengen wij u het restant bedrag niet in rekening en zal de opgeleverde website weer uit de lucht worden gehaald. U heeft dan dus uitsluitend de aanbetaling van € 100,- betaald.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu